Olgica Gjorgieva

Olgica Gjorgieva se je rodila leta 1980 v Radovišu (Republika Severna Makedonija). Tako po očetovi kot po materini strani izhaja iz družine rokodelcev: eden od dedkov je bil znan čevljar, drugi pa je veljal za enega najboljših krojačev. Tudi njena mati je bila znana šivilja. Odraščanje v ustvarjalni družini, geni in tradicija so jo popeljali v svet mode, kjer že trinajst let pripoveduje lastne modne zgodbe. Pri delu s pridom uporablja izkušnje, ki jih je pridobila v družini. Poleg dobrega rokodelskega znanja in dovršene izvedbe jo odlikuje velika mera ustvarjalnosti.
Po končanem študiju geografije v Skopju se je zaposlila kot grafična oblikovalka v telekomunikacijskem podjetju T-mobile. Ob delu se je dodatno izobraževala v zasebni šoli modnega oblikovanja in že leto pozneje (2007) tudi uradno začela delati kot modna oblikovalka. Odprla je lastno podjetje in lansirala blagovno znamko GO by Gjorgieva Olgica, pod katero se predstavlja in deluje še danes. Živi in dela v Skopju, kjer vodi svoj modni atelje.
Velja za eno najbolj dejavnih in spoštovanih modnih oblikovalk v svoji deželi, vsako leto se s svojimi kolekcijami predstavlja na tednih mode. Do sedaj je sodelovala s celo vrsto javnih osebnosti z različnih področij družbenega življenja in bila del številnih projektov, povezanih z modo. Sodelovala je tudi pri mnogih dobrodelnih projektih. Predstavila se je tudi v Bolgariji, Grčiji, Avstriji, Srbiji, Črni Gori ter na Hrvaškem. Leta 2014 je bila celinska zmagovalka na mednarodnem modnem tekmovanju za Evropo in Rusijo. Leta 2017 je bila uvrščena med deset najuspešnejših menedžerk in podjetnic v svoji domovini.
Zadnji dve leti deluje tudi kot kostumografka.