Abonma

Spoštovane abonentke in cenjeni abonenti!

Zaradi odpovedovanja predstav v času epidemije covida ter več omejitev v produkciji se je repertoar, ki je bil predviden do konca sezone, nekoliko spremenil.

Abonmaji PREMIERA, PETEK, SOBOTA, TOREK in ČETRTEK
Zadnjo predvideno predstavo, opero Evgenij Onjegin, smo morali prestaviti v leto 2023. Takrat bo tudi v abonmaju. Kot nadomestilo smo v navedene abonmaje vključili The Sound, novo delo slovenskega skladatelja mlajše generacije Roka Goloba, ki ga poznamo po njegovem dostopnem glasbenem izrazu in prepoznavnem slogu.

Abonma OPERNA KLASIKA
Opero Evgenij Onjegin smo prestavili v leto 2023, ko bo tudi v abonmaju. Kot nadomestilo smo v vaš abonma vključili Smetanovo Prodano nevesto, ki bo na sporedu 17. 6. ob 19.30.
Druga sprememba je obljubljeno gostovanje reške Opere HNK Ivana pl. Zajca z Gounodovo opero Romeo in Julija. Februarja so jo bili zaradi okužb v njihovem ansamblu prisiljeni odpovedati. Nov datum gostovanja je 28. 6. 2022 ob 19.30.

Abonma DRUŽINSKI
Sprememba datuma opere Prodana nevesta. Novi termin predstave je 18. 6. ob 18.00.

Abonma MALA KLASIKA
Opero Evgenij Onjegin smo morali prestaviti v leto 2023, ko bo tudi v abonmaju. Kot nadomestilo smo v vaš abonma vključili Smetanovo Prodano nevesto, ki bo na sporedu 16. 6. ob 19.30.

Abonma BALET
Kot dodatek k abonmaju smo predvideli Vizijo sodobnih plesnih korakov, a jo prenašamo v naslednjo sezono. V zameno vam ponujamo Gala baletni večer Društva baletnih umetnikov Slovenije, ki bo 7. 5. 2022 ob 19.30.

Abonma ROMEO IN JULIJA
Gostovanje reške Opere HNK Ivana pl. Zajca z Gounodovo opero Romeo in Julija je bilo februarja odpovedano zaradi okužb v njihovem ansamblu. Nov datum gostovanja je 28. 6. 2022 ob 19.30.

Dobro vemo, da spremembe včasih s sabo prinesejo tudi kakšno nevšečnost. Prosimo vas za razumevanje. V primeru težav pa bomo naredili vse, da jih rešimo v vaše zadovoljstvo.