SKB banka, ki je sponzor sezone 2020/2021 v SNG Opera in balet Ljubljana, je prejela naziv »Superbrands Slovenija 2021«

V SKB banki nenehno dokazujemo, da nam je mar za okolje, v katerem poslujemo. Zato si prizadevamo s sponzorstvom in donatorstvom organizacijam in posameznikom pomagati in jih spodbujati na poti k uresničitvi zastavljenih ciljev.
Tako smo tudi ponosni sponzor sezone 2020/2021 v SNG Opera in balet Ljubljana. Omogočili smo nakup kombiniranega vozila, ki ga je gledališče nujno potrebovalo za svoje delo. Želimo si, da bi dobro služilo za prevoz čim več čudovitih kostumov in scenskih elementov.
Naša zavzetost za okolje in posameznika je opažena tudi v javnosti. Naš uspeh prepoznava strokovna javnost – že več let smo po mnenju strokovne revije The Banker najboljša banka v Sloveniji. V letu 2021 je SKB banka že drugo leto zapored prepoznana kot znamka, ki si zasluži naziv super znamke, »Superbrands Slovenija 2021«: ponujamo kakovostne in zanesljive storitve, skrbimo za edinstveno uporabniško izkušnjo in smo zaupanja vredni – stranke se zlahka poistovetijo z našimi vrednotami, saj v njih vzbujamo pozitivna čustva. Poleg potrošnikov nas je kot super znamko prepoznala tudi strokovna skupina ocenjevalcev.