Vstopnice

Spletni nakup

Vstopnice lahko kupite prek spletne trgovine na https://opera.mojekarte.si

Blagajna

Vhod v blagajno in informacijsko središče Opere je dostopen po stopnicah s Cankarjeve ceste. Za gibalno ovirane in starše z otroškimi vozički je na voljo dvigalo, ki se nahaja desno od glavnega vhoda v Opero (zvonec je pri vratih nad stopniščem, ki vodi do blagajne). Lahko pa se oglasite v službeni recepciji (dostop po klančini ob obeh straneh novega prizidka), od koder vam bodo pomagali priti do blagajne. Blagajna je odprta od ponedeljka do petka od 10.–13. in od 14.−18. ure oziroma do začetka predstave, ob sobotah od 10.–13. ure ter uro pred predstavo.

Za vse informacije in rezervacije smo vam na voljo prek telefona ali elektronske pošte:

T: 01/ 24 15 959
M: 031 696 600
E: blagajna@opera.si

Načini nakupa

Ponujamo različne možnosti nakupa vstopnic. Kupite jih lahko pri blagajni z gotovino ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Diners, American Express in Visa) ali v spletni trgovini. Pri nakupu prek spletne prodaje, popustov ni mogoče uveljavljati. Vstopnice je možno kupiti na več kot 800 prodajnih mestih, med katerimi so: Petrol, OMV, Kompas, M Holidays, Alpetour, kioski Delo prodaja in trafike 3DVA . . .

Cene vstopnic

Priporočamo vam, da si vstopnice za prireditev zagotovite pravočasno. Za dogodke, ki so napovedani v našem koledarju prireditev, so vstopnice že na voljo. Dijaki in študenti ter upokojenci lahko z dokazilom kupite vstopnice s popustom. 
Sezona 2018/2019
cenik vstopnic in sedežni red za operne in baletne predstave