Vstopnice

Spletni nakup

Vstopnice lahko kupite prek spletne trgovine na https://opera.mojekarte.si

Blagajna

Vhod v blagajno in informacijsko središče Opere je dostopen po stopnicah s Cankarjeve ceste. Za gibalno ovirane in starše z otroškimi vozički je na voljo dvigalo, ki se nahaja desno od glavnega vhoda v Opero (zvonec je pri vratih nad stopniščem, ki vodi do blagajne). Lahko pa se oglasite v službeni recepciji (dostop po klančini ob obeh straneh novega prizidka), od koder vam bodo pomagali priti do blagajne. Blagajna je odprta od ponedeljka do petka od 10.–13. in od 14.−18. ure oziroma do začetka predstave, ob sobotah od 10.–13. ure ter uro pred predstavo.
Spoštovani, obveščamo vas, da je blagajna SNG Opera in balet Ljubljana od 27. aprila do 2. maja zaprta.

Za vse informacije in rezervacije smo vam na voljo prek telefona ali elektronske pošte:

T: 01/ 24 15 959
M: 031 696 600
E: blagajna@opera.si

Načini nakupa

Ponujamo različne možnosti nakupa vstopnic. Kupite jih lahko pri blagajni z gotovino ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Diners, American Express in Visa) ali v spletni trgovini. Pri nakupu prek spletne prodaje, popustov ni mogoče uveljavljati. Vstopnice je možno kupiti na več kot 800 prodajnih mestih, med katerimi so: Petrol, OMV, Kompas, M Holidays, Alpetour, kioski Delo prodaja in trafike 3DVA . . .

Cene vstopnic

Priporočamo vam, da si vstopnice za prireditev zagotovite pravočasno. Za dogodke, ki so napovedani v našem koledarju prireditev, so vstopnice že na voljo. Dijaki in študenti ter upokojenci lahko z dokazilom kupite vstopnice s popustom. 
Sezona 2017/2018
cenik vstopnic in sedežni red za operne in baletne predstave